4 Mart 2014 ISSS Seminar gerçekleşti.

YTÜ Yıldız Kampüsü Kırmızı Salonda University of Copenhagen, Network of Strategic Studies, Yata-Turk ve YTU Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans ve Lisansüstü programlarından öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen International Students Strategic Studies Seminar kapsamında, Prof. Dr. Nurşin A. Güney, Prof. Dr. Ömer Çaha, Doç. Dr. Vişne Korkmaz ve Dr. Ali Yalçın Göymen Türkiye'nin stratejik konumunu analiz eden konuşmalar yaptılar. Sunumlar politikanın iç-dış sınırı arasında geçişin ve etkilenmenin analiz edilmesi üzerinden yumuşak güç, bölgesel güç, kamusal alan ve özgürlükler, sivil toplum ve iktidar gibi tartışmalı konular üzerine yoğunlaştı. Katılımcılar katılım sertifikası ile ödüllendirildi.

1394109470_DSC03772.JPG
,1394109470_DSC03775.JPG