2017-2018 Bahar döneminde bitirme tezi çalışması yapacakların dikkatine

2017-2018 Bahar döneminde bitirme tezi çalışması yapacak öğrencilerin aşağıdaki noktalara dikkat etmeleri gerekmektedir:

Öncelikle danışman ve tez konusu seçimi yaparken, bu dönem danışmanlık yapacak öğretim üyelerinin ve önerdikleri tez konularının listesinden faydalanabilirsiniz. Liste ve danışman öneri formu ekte yer alıyor, ayrıca bölüm web sayfasında ve panosunda da bulabilirsiniz.

İkinci olarak, kayıtların ardından danışman öneri formunu danışmanınızın imzasını da alarak bize teslim etmeniz gerekmektedir.

Formlardaki danışmanın sistem üzerinden seçtiğiniz danışmanla aynı olması önemlidir. Bu nedenle sistem üzerinden seçim yapmadan önce hocalarınızın onayını almanız gerektiğini hatırlatırız.

1517400531_Bitirme_Tezleri_Konu_Basliklari.docx
,1517400541_SBUI_Danisman_Oneri_Formu.docx