EKLE SİL DİLEKÇESİ KABUL EDİLMEYEN ÖĞRENCİLER HK.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ekle sil dilekçesi kabul edilmeyen öğrencilerimizin isimleri aşağıda belirtilmiştir.

Furkan Aslan, Halit Çolak, Tatenda Beauty Muvuti, Haris Muric, Zeynep Tuna, Aref Helal, Gülbanu Kılıç, Melek Kurucu, Fikrirrahmat, Berna Bakır, Elif Keskin, Eyüp Esen, Ensar Esen, Fatma Zehra Akkutay, Sefa Sarıoğlu, Sungurbey Taştan, Najiba Asil, Ayun Sevinçoğlu, Büşra Ayaz, Abdulah Asılı, Emre Sarıtaş, Muhammet Saparov, Öznur Kınay, Ahmet Akçiçek, Elif Sıla Dolu.

Yukarıda isimleri belirtilmeyen öğrencilerin işlemleri kurul kararı ile eklenecektir.

1538488530_IIBF_Guz_ders_prog - 02.10.2018.pdf