Çakışan Dersler Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

15.09.2023 gün ve sayılı Üniversitemiz Senatosu’nda alınan karar gereğince 2023-2024 Eğitim-Öğretim Güz yarıyılından itibaren uygulanmak üzere, öğrencinin ders programında çakışma olması durumunda, çakışan iki dersten birinin daha önce alınmış ve devam şartının sağlanmış olması kaydıyla bu derslerin seçilebilmesine karar verilmiştir. Bu durumdaki öğrenciler çakışan dersi sistem üzerinden alamayacak olup dersi almak üzere ilgili bölüm başkanlığına başvuruda bulunacak dilekçeleri fakülte yönetim kurulu ile değerlendirilerek dersler, OBS sistemine fakülte dekanlıklarınca girilecektir.

Not: Dilekçeler ekle sil işlemi bittikten sonra işleme alınacaktır.

Bölümün mail adresini şu an için doldurmamanız önemle rica olunur. Ders Kayıt haftasında olduğumuz için diğer sorulara cevap vermek uzun sürmektedir. Takvime uymanızı ve dilekçelerinizi ekle sil işlemi bittikten sonra dilekçeleri PDF şeklinde iletmeniz rica ederiz.