Bitirme Tez Danışmanı Duyurusu

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı, Bitirme Tezi çalışması yapacak öğrencilerin ekteki, "Lisans Bitirme Ödevi Danışman Öneri" formunu belirledikleri tez danışmanlarına onaylatarak, online olarak imzalanmış bir şekilde "06.03.2023 pazartesi tarihi mesai bitimine kadar" gurtekin@yildiz.edu.tr  mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

Not: İlgili tarihe kadar dilekçe teslim işlemlerini tamamlamanız, geciktirmemeye önem göstermeniz gerekmektedir.
 !!Bitirme tezi alacak öğrencilerin, yalnızca sistemde kontenjanı açılan grubu, seçmeleri gerekir . İlgili öğretim üyesine imzalatılıp, tarafımıza iletilen formlar, incelenip onaylandıktan sonra, sistem üzerinden bölümümüzce aktarımı yapılacaktır.!!

"Her öğretim üyesinin sınırlı sayıda öğrenciye danışmanlık yapabileceği için danışman seçimlerinizi ivedilikle tamamlamanızı tavsiye ederiz “

Güncel bilgi için lütfen web sayfasını günlük kontrol ediniz.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı