2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları-Mezuniyet Sınavları-Final Mazeret Sınavları ve Servis Dersleri Mazeret Sınav Takvimi hk.

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mezuniyet Sınavı Takvimi ve Mezuniyet Sınavı ile İlgili Esaslar EK.1

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavı Takvimi ve Bütünleme Sınavı ile İlgili Esaslar EK.2

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Servis Dersleri Güncellenmiş Bütünleme Sınavı Takvimi EK.3

Final  Mazeret Sınavları için Gerekçeli Dilekçelerin Bölümlere Gönderilmesi ve  Final Mazeret Sınavlarının Yapılması                                   (Öğrencilerimiz gerekçeli sınav başvuru dilekçelerini kendilerine ait std.yildiz.edu.tr uzantılı e-posta adresi üzerinden, kayıtlı bulundukları Bölüm Başkanlığının kurumsal e-posta adresine göndereceklerdir.) Final haftalarında aynı zamanda final sınavlarının mazeretleri de yapılabilecektir.

11-26 Ocak 2021

Hepiniz başarılar dileriz,