2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Hazırlığı geçmiş ve bu dönem 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerimizin eğitim planındaki zorunlu dersleri Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından otomatik olarak eklenecektir.

1.sınıf öğrencileri eğitim planındaki seçimlik dersleri Bağımsız Ders seçim günlerinde (12 Eylül) ekleyebilir ve isterse otomatik eklenen zorunlu derslerden çekilerek grup değişikliği yapabilir. Örneğin Türkçe almak istediğiniz bir ders otomatik olarak İngilizce eklenmiş ise bağımsız ders seçim günlerinde (12 Eylül) bu dersi Türkçe’si ile değiştirebilirsiniz. Yada İngilizce almak istediğiniz bir ders otomatik olarak Türkçe eklenmiş ise bağımsız ders seçim günlerinde (12 Eylül) bu dersi İngilizce’si ile değiştirebilirsiniz.

Ders programları (bölümünüze açılan Türkçe ve İngilizce tüm dersler) bölümümüzün web sitesinde (sbublm@yildiz.edu.tr) yer almaktadır.

Hepinize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişikiler Bölüm Başkanlığı