20 Mayıs: Hasret Çomak

YTÜ Uluslararası Politika Yuvarlak Masa Dersleri 20 Mayıs Cuma günü Istanbul Arel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Hasret Çomak'ın dersi ile  devam etmektedir. Başlığımız, ULUSLARARASI HAVA İHLALERİ.

Konuşmayı izlemek isteyen, ilgilenenlerin irtibata geçmesi rica olunur. İlgili asistan arkadaşlarımızın e-postası asagidadir.

Elisabeth Elif Peker (YTÜ) elisabeth-elif@hotmail.com

Abdurrahman Gümüş (YTÜ)  abdurrahmangumus001@gmail.com

Kahraman Süvari (YTÜ)  kahramansuvari@hotmail.com

Edgar Şar (YTÜ)  echar91@gmail.com

Etkinlik YTÜ Beşiktaş Kampüsü A-510 Beyaz Salon'da Saat 14.00-16.00 arasında gerçekleşecektir.

Prof. Dr. Nurşin A. Güney
YTU. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Bsk. / BILGESAM Bsk. Yrd.
@nguney

Elisabeth Elif Peker (YTÜ) elisabeth-elif@hotmail.com

Abdurrahman Gümüş (YTÜ)  abdurrahmangumus001@gmail.com

Kahraman Süvari (YTÜ)  kahramansuvari@hotmail.com

Edgar Şar (YTÜ)  echar91@gmail.com

Prof. Dr. Nurşin A. Güney
YTU. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Bsk. / BILGESAM Bsk. Yrd.
@nguney

1463143241_HComak (1).pdf