Bitirme Tezi Danışmanlığı hakkında (Bahar)

Değerli Öğrencilerimiz ,

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı, Bitirme Tezi çalışması yapacak öğrencilerin ekteki, "Lisans Bitirme Ödevi Danışman Öneri" formunu belirledikleri tez danışmanlarına onaylatarak, online olarak imzalanmış bir şekilde 06.03.2023 tarihi mesai bitimine kadar" gurtekin@yildiz.edu.tr  mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

Not: Her öğretim üyesinin sınırlı sayıda öğrenciye danışmanlık yapabileceği için danışman seçimlerinizi ivedilikle tamamlamanızı tavsiye ederiz."

Tez Danışmanı Öneri Formu için TİKLAYİNİZ

!!Bitirme tezi alacak öğrencilerin, yalnızca sistemde kontenjanı açılan grubu, seçmeleri gerekir . İlgili öğretim üyesine imzalatılıp, tarafımıza iletilen formlar, incelenip onaylandıktan sonra, sistem üzerinden bölümümüzce aktarımı yapılacaktır.!!

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı